Babblefield
Babblefield

Babblefield

Lang geleden, toen de dieren nog spraken en ik nog een klungelige student was in het middelbaar onderwijs, volgde ik na de reguliere lessen ook een avondcursus WordPress. Met die vaardigheden bouwde ik toen Gaming4U, mijn eigen gaming website waar ik dagelijks 3 stukken voor schreef, dat was het streefdoel. In de realiteit zorgde dit er vooral voor dat ik tijdens de IT-lessen uit het zicht van de leerkracht werkte aan mijn eigen website. Het legde geen windeieren, want de website kreeg alsmaar meer bezoekers en ik kreeg contact met uitgevers en ontwikkelaars.

Echter, zoals het zo vaak gaat, kwam het leven in de weg te staan. Ik ging naar het hoger onderwijs en had geen tijd meer om mijn eigen gaming website te onderhouden. Gaming4U werd een opoffering die ik moest maken om te kunnen groeien. Dat groeien deed ik onder andere bij 4Gamers, waar ik aan de slag ging als redacteur. Zo kon ik blijven doen wat ik nóg leuker vind dan gamen, namelijk schrijven over games.

Dat verleden heeft ervoor gezorgd dat ik onder andere een job als hoofdredacteur bij Minoc Data Services kon strikken, maar toch wou ik blijven schrijven over games. Immers, ik wil mijn roots niet verloochenen. Daarom startte ik Babblefield, een plaats waar ik (vaak samen met Timon Vermeulen) video’s, podcasts en geschreven stukken maak rond gaming.