Yeti Media

Yeti Media

Yeti Media ontstond als de uitwerking van een kinderdroom. Als kind keek ik altijd op naar de computerwinkels in de buurt en deed ik niets liever dan mensen helpen met computerproblemen. In de maand waarin ik 18 werd, startte ik dan ook Yeti Computers en sinds die dag kon ik computerherstellingen uitvoeren in naam van mijn eigen onderneming. Op een dag heb je echter genoeg printers hersteld in je leven, en begon ik te kijken naar een nieuwe richting voor Yeti Media.

Een broeiplaats voor creativiteit

Yeti Computers werd Yeti Media: mijn persoonlijke mekka waar ik ruimte heb voor al mijn eigen creatieve (zij)projecten. Klantenprojecten zijn bijvoorbeeld het designen en ontwikkelen van websites. De focus rond media komt vervolgens duidelijk naar voren in de zijprojecten van Yeti Media, waaronder:

  • Tussen Pod en Pint: een podcast waarin Thibault en Wannes samenzitten met interessante persoonlijkheden die je kent van het wereldwijde web.
  • Babblefield: een website rond gaming met video- en audiopodcasts, nieuws, opiniestukken en meer.
  • Thibi.net: mijn persoonlijke blog waar je op moment van schrijven gebruikt van maakt. Een persoonlijke infopagina voor de die-hard fans heb ik ook, die is te vinden op thibaultseynaeve.com
  • Yeti Media Vault: een verzamelplaats voor handige tutorials, workshops en meer rond DevOps, webdesign, development, media en meer.

Met Yeti Media heb ik de ideale uitvalsbasis om te experimenteren met nieuwe technologieën, de markt af te tasten en me op alle manieren te ontplooien. De focus op kwaliteit en aandacht voor detail wordt doorgevoerd binnen elk project. We zijn ook steeds beschikbaar voor alle klanten die het nét iets anders willen doen. Neem bij interesse gerust contact op via de website, een echte yeti zal je razendsnel te woord staan!